Gesloten op 30 en 31 oktober, 1 en 11 november.

dé specialist in tropisch hardhout

Padoek

Padouk of padoek terrasplanken zijn dé hype van de laatste jaren en de nabije toekomst. We zijn erg trots dat wij sinds jaren een belangrijke referentie zijn voor padouk / padoek terrasplanken. We beschikken namelijk over een enorme stock en zijn uitermate trots dat deze ook van een erg hoge kwaliteit is.

Padouk of padoek is een stabiele houtsoort met een erg mooie nerfstructuur die bekend staat voor zijn snelle verkleuring. De felrode kleur zal al vrij snel vervagen naar een bruinrode kleur om vervolgens na langere periode over te gaan naar een zilvergrijze tint. Deze houtsoort wordt op verschilllende manieren geschreven; padoek, padouk, padouck, etc.

Padouk / padoek terrasplanken kan u bij ons bestellen in drie verschillende breedtes; 12, 14 en 19cm breedte. Alle breedtes zijn 22mm dik en zijn veelvuldig aanwezig in allerlei lengtes.

U kan uw terras ook in verschillende breedtes leggen, bijvoorbeeld een combinatie van 12, 14 en 19cm.

Sinds enkel jaren bieden wij deze planken ook aan met blindbevestiging (B-fixsysteem). Dit om de prachtige structuur van het hout volledig tot zijn recht te laten komen.

Verder op onze website vindt u nog meerder padoek producten zoals allerlei tuinpoorten, maatwerk, etc..

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.

Vragen? Advies?

Paulussen hardhouthandel staat reeds jaren bekend als dé specialist in Terrasplanken Padouk.

Stel uw vraag