Creëer een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw nieuwe opbouw met houten gevelbekleding, verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen.

Vraag Uw Gratis Offerte Aan


Houten gevelbekleding
is een populaire façade voor een opbouw, omdat deze warmte kan toevoegen aan een gebouw. Bovendien is het een duurzame optie in vergelijking met bakstenen of alternatieve afwerkingen. Bij Houthandel Paulussen, vindt u onder onze houten gevelbekledingen verschillende stijlen zoals planchetten, open blokprofiel, open wisselend blokprofiel, Zelia-profiel, Filip-profiel, Filip S-profiel en Zweeds rabat.

Wanneer u nadenkt over een milieuvriendelijk bouwmateriaal, is een houten gevelbekleding een onbetwistbare marktleider. Het gebruik van een houten gevelbekleding voor traditionele en eigentijdse bouwprojecten wordt steeds populairder onder architecten en ontwerpers voor zowel grote commerciële gebouwen alsook kleinere onroerende goederen.

Kiest u voor een Afrormosia, Afzelia Doussié of Padouk gevelbekleding voor uw opbouw, dan kan Houthandel Paulussen elk project aan. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar en ook bredere balken kunnen wij schaven. Alle houtsoorten vergrijzen zonder behandeling na verloop van tijd, maar in het bijzonder Padouk en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren. Al decennialang staan wij gekend voor onze hardhouten gevelbekleding met professionele afwerking.

Er is te allen tijde een breed scala van houten gevelbekleding van s ’werelds meest gerenommeerde houtsoorten in stock opgeslagen, waaronder Padoek (ofwel Padouk), Afrormosia, Afzelia Doussié, Iroko, Thermo-Ayous, Western Red Cedar en nog veel meer. Ons assortiment is steeds gecertificeerd en zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen. Denk ook aan ons loonwerk op maat zoals hoekprofielen of andere planken voor de afwerking kunnen wij voorzien en op maat schaven.

Bent u op zoek naar overlappende planken ofwel het Zweeds rabat voor uw houten gevelbekleding? Wij kunnen rechtstreeks uit onze voorraad planken aanbieden. Omdat wij beschikken over meerdere houtbewerkingsmachines kunnen wij deze planken geschaafd, geborsteld én haaks gekort leveren in variërende lengtes.

Onze houtsoorten en houten gevelbekleding zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de opties.

Mocht onze website al uw vragen in verband met houten gevelbekleding niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.

Stuur Mij Een Offerte Voor Mijn Houten Gevelbekleding