ATTENTION:
We only work by appointment.
Thank you for understanding.

Sociale woningen Retie (BE)

Sociale woningen Retie (BE)

Padoek

In the spring of 2017, a new residential area was built close to the center of Retie.

This residential area is an architectural masterpiece in which as many sustainable products as possible are used.
To create warmth, we chose our Zelia profile in padouk.

The slats are planed obliquely with rounded corners.
In installation they are mounted with a small intermediate space and bolted with stainless steel nails.

A nice project because you can clearly see how padauk discolours due to indirect light.
The roof is about five meters wide and the wood discolours very nicely.
Another frequently asked question answered :)

Info or interest?

Request your quote

or contact us.