Houthandel Paulussen heeft sinds kort een nieuwe importlijn opgestart in Afrormosia. Op deze manier kan de houtsoort een stuk scherper aangeboden worden dan voordien. In vergelijking met andere leveranciers zijn wij gewoonweg de voordeligste per m2.

Afrormosia Kopen

Het mooie en tijdloze Afrormosia durft wel eens prijzig uitvallen. Dankzij Houthandel Paulussen kan u echter 'Neen' zeggen tegen goedkoop hout, want als het aankomt op Afrormosia planken, balken of palen zijn wij resoluut de voordeligste.

Wanneer je de offertes voor het aanleveren van Afrormosia ontvangt zal je merken dat de groothandel en standaard houthandel u verplichten om een pakket aan te kopen. Die pakketten bestaan uit een vooraf bepaald aantal planken, balken of palen.

Dat zorgt er echter voor dat u een te veel aan hout aankoopt. Dat hout ga je hoogstwaarschijnlijk niet meer gebruiken. Als dat het geval is, dan heb je gewoonweg te veel betaalt en ligt je prijs voor Afrormosia per m2 veel te hoog.

Afrormosia Prijs Per M2

Een houthandel gespecialiseerd in tropisch hardhout beschikt echter over meerdere houtbewerkingsmachines en heeft daardoor de mogelijkheid om Afrormosia te bewerken en op maat te zagen. Hierdoor kan er afgeweken worden van het vaste stramien en kan je een lading Afrormosia op maat samenstellen.

Ze herzagen het hout in de door jouw gewenste afmetingen, passen de aantallen aan. Bovendien beschikt een tropische hardhouthandel vaak over een uitgebreide voorraad Afrormosia (ca. 50m³) en kan er sneller geleverd worden.

Daarom is Afrormosia het goedkoopste bij een gespecialiseerde houthandel.  Omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Afrormosia per m2. Vraag vandaag een gratis offerte aan.