OPGELET:
Graag een afspraak maken om een project samen te bekijken.
Dank voor het begrip.

Houten Gevelbekleding

Creëer een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis met een houten gevelbekleding, verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen.

Houten gevelbekleding is een populaire façade die warmte kan toevoegen aan een gebouw en is een duurzame optie over bakstenen of alternatieve afwerkingen.

Helaas zien wij ook dat er nog te veel gekozen wordt voor een foute houtsoort. Vrijwel alle gevelbekledingen zijn mooi als ze net geplaatst zijn, erg weinig blijven er mooi doorheen de jaren.

We specialiseren ons in de betere houtsoorten waardoor de klant zeker mag zijn dat als wij het aanleveren, het mooi zal zijn doorheen de jaren. We informeren erg graag zodat u de juiste houtsoort heeft voor uw gevelbekleding.

Bij Houthandel Paulussen, vindt u onder onze houten gevelbekledingen verschillende stijlen zoals planchetten, open blokprofiel, Open wisselend blokprofiel, Zelia-profiel, Filip-profiel, Filip S-profiel en Zweeds rabat.

Wanneer u nadenkt over een milieuvriendelijk bouwmateriaal, is een houten gevelbekleding een onbetwistbare marktleider. Het gebruik van een hard houten gevelbekleding voor traditionele en eigentijdse bouwprojecten wordt steeds populairder onder architecten en ontwerpers voor zowel grote commerciële gebouwen alsook kleinere onroerende goederen.

Kiest u voor een Afrormosia, Afzelia Doussié of Padouk gevelbekleding, dan kan Houthandel Paulussen elk project aan. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar en ook bredere balken kunnen wij schaven. Alle houtsoorten vergrijzen zonder behandeling na verloop van tijd, maar in het bijzonder Padouk en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren. Al decennialang staan wij gekend voor onze hardhouten gevelbekleding met professionele afwerking.

Er is te allen tijde een breed scala van houten gevelbekleding van s ’werelds meest gerenommeerde houtsoorten in stock opgeslagen, waaronder Padoek (ofwel Padouk), Afrormosia, Afzelia Doussié, Iroko, Thermo-Ayous, Western Red Cedar en nog veel meer.

Ons assortiment is steeds gecertificeerd en zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen. Denk ook aan ons loonwerk op maat zoals hoekprofielen of andere planken voor de afwerking kunnen wij voorzien en op maat schaven.

Ons profiel FILIP is sinds 2017 gepatenteerd.

Het grote succes van dit zware blokprofiel komt doordat we deze kunnen aanbieden tegen erg scherpe prijzen.

Onze houtsoorten en houten gevelbekleding zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de opties.

Mocht onze website al uw vragen in verband met houten gevelbekleding niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.