Loonwerk

​Paulussen hardhouthandel is reeds jaar en dag een belangrijk referentiepunt in de wereld van hardhout. Paulussen Houthandel gelooft sterk in recente machines, dit voor de kwaliteit van productie, maar ook voor de veiligheid en comfort van onze collega’s.

We beschikken over veel mogelijkheden tot 'maatwerk'


Niets is nog standaard

U kan bij ons brut hout bestellen, dit kan ook reeds geschaafd worden voor u. Een heel groot deel van ons hout wordt vierzijdig geschaafd aangeleverd aan de professionele klanten.

Vakkundig Geschaafd

​We beschikken over vier WEINIG vierzijdige schaafmachine die maximale afmetingen van 200x230mm aan kunnen. Bepaalde profielen zoals Het Forestlines, het Woodsman, FILIP, FILIP S, etc worden hier ook steeds vakkundig geschaafd.

Advies & Kwaliteit

In overleg met onze vakmannen kan u tot het perfecte eindresultaat komen. We schaven onze kwalitatieve houtsoorten in de vorm die u wenst. We adviseren en produceren kwaliteit.

Investeren in kwaliteit

We investeren jaarlijks sterk om onze schaverij tot de beste van de Benelux te laten horen. De laatste jaren kwamen er twee gloednieuwe Powermat schaafbanken bij. Eind 2022 verwachten we een Marinus machine voor kopse bewerkingen.