Terrasplanken

Terrasplanken

Terrasplanken

Terrasplanken


Geniet van de natuur in het comfort van uw eigen tuin met terrasplanken. Houthandel Paulussen heeft alle kwaliteitshoutsoorten en afwerkingen die u nodig heeft om uw terras te vernieuwen of een gloednieuw terras met planken aan te leggen.

Een houten terras is de meest gebruikelijke keuze. Het is natuurlijk, warm en duurzaam. Het gebruik van terrasplanken kan uw tuin werkelijk transformeren. Het geeft u een waardevolle extra ruimte om uw vrienden en familie te ontvangen en entertainen.

Terrasplanken helpen u in het creëren van de perfecte ruimte buitenshuis in uw tuin. Ze zijn milieuvriendelijk en verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten met hun eigen kleurpatronen en texturen. Bij Houthandel Paulussen vindt u in ons assortiment terrasplanken onder andere Padoek, Afrormosia, Ipé, Tali, Bilinga, Massaranduba, Bamboe en kunststof.

Paulussen Houthandel BV is zelf producent van zijn terrasplanken. We schaven dus ook minder gangbare breedtematen en genieten van projecten met meerdere plankbreedtes. Paulussen Houthandel BV is daarnaast absoluut groothandel in terrasplanken, jaarlijks verdelen ze meerdere honderdduizenden clips voor blindbevestiging.

offerte aanvragen
Terrasplanken

Geen enkele schroef zichtbaar


Je moet geen terras ontwerper zijn om te weten dat Ipé gekend staat als de Mercedes onder de houtsoorten die gebruikt worden voor terrasplanken. Het biedt een verbazingwekkende duurzaamheid, het is hard en sterk en ongekend mooi. Door het B-FIX systeem zal er zal er geen enkele schroef zichtbaar zijn en dit laat u toe om het terras van uw dromen te creëren.

Bij Houthandel Paulussen hebben we alles dat u nodig heeft om een schitterend en duurzaam terras te maken. Wij hebben terrasplanken voor een overdekt terras, bovengronds zwembad, voor- of achtertuin, etc. U kunt kiezen uit verscheidene houtsoorten, kijk een keer naar een overzicht van de houtsoorten in ons assortiment om uw keuze te kunnen maken.

Terrasplanken

Inspirerende ideeën


Hier bij Houthandel Paulussen voorzien wij u van inspirerende ideeën om uw tuin een facelift te geven. Onze projecten kunnen u helpen om uw eigen, kleine oase van rust te ontwerpen en waarde aan uw huis toe te voegen met net dat beetje aandacht voor detail in uw eigen tuin. Met onze ruime voorraad terrasplanken kan u voorzichtig bepalen hoe uw tuin ontdekt zal worden, of het nu Padoek of Massaranduba zal worden; u kunt genieten van betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak. U kunt uw terrasplanken kopen in verschillende hoeveelheden en dankzij onze houtbewerkingsmachines kunnen wij aan al uw specifieke eisen voldoen.

Onze houtsoorten en terrasplanken zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd.

Mocht onze website al uw vragen in verband met terrasplanken niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.

inspiratie opdoen