Houten Gevelbekleding

Houten Gevelbekleding

Houten Gevelbekleding

Houten Gevelbekleding


Creëer een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis met een houten gevelbekleding, verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen.

Houten gevelbekleding is een populaire façade die warmte kan toevoegen aan een gebouw en is een duurzame optie over bakstenen of alternatieve afwerkingen.

Helaas zien wij ook dat er nog te veel gekozen wordt voor een foute houtsoort. Vrijwel alle gevelbekledingen zijn mooi als ze net geplaatst zijn, erg weinig blijven er mooi doorheen de jaren.

We specialiseren ons in de betere houtsoorten waardoor de klant zeker mag zijn dat als wij het aanleveren, het mooi zal zijn doorheen de jaren. We informeren erg graag zodat u de juiste houtsoort heeft voor uw gevelbekleding.

Bij Houthandel Paulussen, vindt u onder onze houten gevelbekledingen verschillende stijlen zoals Forestlines, Woodsman, FILIP, FILIP S, rhombus, planchetten, open blokprofiel, open wisselend blokprofiel en nog een veelvoud aan mogelijkheden.

offerte aanvragen
Houten Gevelbekleding

Milieuvriendelijk bouwmateriaal


Wanneer u nadenkt over een milieuvriendelijk bouwmateriaal, is een houten gevelbekleding een onbetwistbare marktleider. Het gebruik van een hard houten gevelbekleding voor traditionele en eigentijdse bouwprojecten wordt steeds populairder onder architecten en ontwerpers voor zowel grote commerciële gebouwen alsook kleinere onroerende goederen.

Kiest u voor een Afrormosia, Afzelia Doussié of Padouk gevelbekleding, dan kan Houthandel Paulussen elk project aan. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar en ook bredere balken kunnen wij schaven. Alle houtsoorten vergrijzen zonder behandeling na verloop van tijd, maar in het bijzonder Padouk en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren. Al decennialang staan wij gekend voor onze hardhouten gevelbekleding met professionele afwerking.

Er is te allen tijde een breed scala van houten gevelbekleding van s ’werelds meest gerenommeerde houtsoorten in stock opgeslagen, waaronder Padoek (ofwel Padouk), Afrormosia, Afzelia Doussié, Iroko, Thermo-Ayous, Western Red Cedar en nog veel meer.

Houten Gevelbekleding

Hout uit gecertificeerde bron


Ons assortiment is steeds gecertificeerd en zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen. Denk ook aan ons loonwerk op maat zoals hoekprofielen of andere planken voor de afwerking kunnen wij voorzien en op maat schaven.

Meerdere gevelprofielen zijn beschermd door Paulussen Houthandel BV.

Het grote succes van dit zware blokprofiel komt doordat we deze kunnen aanbieden tegen erg scherpe prijzen.

Onze houtsoorten en houten gevelbekleding zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd.