Project op Maat

We staan reeds decennia gekend voor onze kwaliteitsvolle schaafproductie. Wij produceren houten gevelbekledingen, dakbedekkingen, terrasplanken, bijgebouwen, tuinschermen en meer. Dankzij onze bewuste keuze voor duurzame houtsoorten weten we een unieke en fantastische look te verzorgen waar men nog jarenlang van kan genieten. Naast unieke houtsoorten met een ongekende voorraad (zelfs in de zeldzaamste afmetingen), combineren we indrukwekkende looks met creatieve en innovatieve oplossingen voor woningen, handelszaken en industriële gebouwen.

Onze innovaties zoals het Forestlines, woodsman en andere zijn keer op keer antwoorden op problematiek in de praktijk. Dit gaat van brandreactieklasse tot akoustiek, duurzaamheid, etc.

We leveren jaarlijks kwaliteitsvol hout aan enkele duizenden projecten. Ook voor uw project, zouden we graag de partner van uw voorkeur willen worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een project op maat.

een project bespreken

Waarom zou u als architect, projectontwikkelaar, vakman of particulier voor ons kiezen?


Unieke innovaties

Paulussen Houthandel BV is een uiterst innovatieve houthandel. We zijn constant op zoek naar innovatie in brandweerstand, akoestiek, etc. Bekende gevelprofielen zoals Forestlines®, Filip®, Filip®S, Woodsman®, etc worden door ons zelf geproduceerd

Grote, eigen productie

We hebben een grote, eigen productie waarbij moderne machines gebruikt worden om een hoogwaardig product aan te leveren. Enkel de 'betere' houtsoorten worden gebruikt om zo zekerheid te geven van een hoogwaardig eindresultaat.

Laat je inspirereren

De projecten met onze producten gaan de wereld rond. Als trotse leverancier van deze pareltjes, delen we graag projecten die met onze producten gerealsieerd werden. Je kan je dan ook gemakkelijk laten inspireren om je volgende project net dat beetje 'Je ne sais quoi' te geven. Neem een kijkje tussen onze projecten.

Kom gerust eens kennis maken

Wil je een keer onze unieke producten in levende lijve ontdekken? Dan nodigen we je graag een keer uit in onze showroom om ons ruime assortiment te ontdekken. Naast een heerlijke koffie, valt er heel wat meer te ontdekken. Van onze unieke Forestlines en Woodsman concepten tot vergrijsde gevelbekleding en nog veel meer.