Maandag 02/11 en woensdag 11/11 zijn wij gesloten vanwege feestdag.

Door corona/drukte momenteel enkel geopend op afspraak.

Graag een afspraak maken voor zowel een bureaubezoek als een afhaling.
Mondmaskers verplicht over het hele bezoek.

Forestlines

`De natuur zit vol strakke, onregelmatige lijnen. Het aanzicht van de bomen in het bos is een uitstekend voorbeeld van de schoonheid van de natuur. Dit speels en toch strak karakter willen we integreren in uw woning.´

- zaakvoerder Steven Paulussen

We lanceren een nieuwe, innoverende gevelbekleding waarin hout en aluminium harmonieus samenwerken tot een unieke gevel. We de mogelijkheid geven aan de klant om hun gevel volledig te personaliseren in houtsoort en houtprofielen.

Door onze enorme voorraad in brut hout, kunnen wij de houtprofielen schaven naar vrijwel elke dikte en breedte. De aluminium profielen hebben een standaardbreedte van 20 en 30mm tussen het hout, deze zijn ook te combineren.

U krijgt zo een unieke gevelbekleding dat volledig onzichtbaar geschroefd is, waar geen achterconstructie zichtbaar is, etc.

Kwalitatief zal dit gevelbekledingsconcept tot de absolute top horen.

Volledig personaliseerbaar profiel

Twee clipbreedtes en ontelbare mogelijkheden in hout.

Hoge afwerkingsgraad, onzichtbaar geschroefd.

Eenvoudige en snelle montage.

Absoluut minimum aan zaagverlies = prijsvoordeel. Het hout en aluminium moet niet samenkomen op een achterlat.

Innovatieve schroef voorzien van houtfrees en torxkop.

Minimum aan spinnen, insecten, vuil, etc.

Topkwaliteit aluminium

Sterk krasbestendige coating.

Coating conform QUALICOAT Seaside.

Sterkere bescherming voor bijzonder agressieve milieus (kuststreek, industriegebied, etc).

Hout en verwerking aan topkwaliteit in eigen beheer.

Het profiel is ontwikkeld in samenspraak met vakmannen en architecten

Geregistreerd handelsmerk en gedeponeerd model door Paulussen houthandel BV

Bring Nature Home

De Forestlines Gevelbekleding is een volledig personaliseerbaar profiel. Beschikbaar in twee clipbreedtes en ontelbare mogelijkheden in hout. De gevelbekleding wordt onzichtbaar geschroefd en is eenvoudig en snel te monteren.

Het grote prijsvoordeel van Forestlines? Er is een absoluut minimum aan zaagverlies doordat het hout en aluminium niet moet samenkomen op een achterlat. Dit alles is mogelijk gemaakt door de innovatieve schroef voorzien van houtfrees en torxkop.

Minimum aan spinnen, insecten en vuil

Forestlines Gevelbekleding is een gedeponeerd model en geregistreerd handelsmerk op Paulussen Houthandel. Het profiel, ontwikkeld in samenspraak met vakmannen & architecten, is veelgeprezen vanwege het minimum aan spinnen, insecten, vuil, etc.. Forestlines is hét systeem dat je wil gebruiken in jouw volgende project.

Naast hout en verwerking aan topkwaliteit in eigen beheer, wordt er ook gekozen voor aluminium met een sterk krasbestendige coating conform QUALICOAT Seaside. Dat staat voor een sterkere bescherming in bijzonder agressieve milieus (kuststreek, industriegebied, ...).

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.

De foto’s in deze rubriek tellen als indicatieve foto’s. Doordat we nog geen projecten in dit nieuw profiel hebben, zijn er foto’s gebruikt van een open gevelbekleding. Deze geven een eerste beeld hoe het profiel als uitzicht zal zijn.