OPGELET:
Graag een afspraak maken om een project samen te bekijken.
Dank voor het begrip.

Afrormosia

Afrormosia staat samen met padoek reeds decennia gekend als de beste houtsoort voor het allround werk buiten. De houtsoort leent zich uitstekend voor gevelbekleding, poorten, ramen,deuren én terrasplanken.

We zijn erg trots dat wij sinds jaren een belangrijke referentie zijn voor Afrormosia terrasplanken. We beschikken namelijk over een enorme stock en zijn uitermate trots dat deze ook van een erg hoge kwaliteit is.

Afrormosia is een stabiele houtsoort met een erg mooie nerfstructuur die bekend staat voor zijn trage verkleuring. De okerbruine kleur zal al vrij ietsje donkerder worden en na een erg lange periode over te gaan naar een zilvergrijze tint. Afrormosia en padoek zijn de enige houtsoorten waarbij de mooie nerfstructuur na het verkleuren ook nog mooi in de plank zichtbaar is. Er wordt geregeld naar deze houtsoort gerefereerd als de ‘Afrikaanse Teak’, dit omdat qua uitzicht gelijkend is, maar kwalitatief nog beter is.

Afrormosia terrasplanken kan u bij ons bestellen in de breedte van 14cm breedte, de dikte is 20mm.

Sinds enkel jaren bieden wij deze planken ook aan met blindbevestiging (B-fixsysteem). Dit om de prachtige structuur van het hout volledig tot zijn recht te laten komen.

Verder op onze website vindt u nog meerder afrormosia producten zoals gevelbekleding, maatwerk, etc..

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.