Bouwverlof: Donderdagmiddag 16/07 t.e.m. zondag 02/08.

 

Maatregelen tegen CORONA

Wij zijn enkel op afspraak geopend. 

Al onze klanten (BE &NL) kunnen afhalen nadat ze besteld hebben via mail en wij een afhaalmoment hebben doorgegeven.
Leveringen over de hele Benelux gaan ook door.

Hou wel rekening met wachttijden.

Dank voor uw begrip en zorg goed voor elkaar.

Padoek

Padouk of padoek terrasplanken zijn dé hype van de laatste jaren en de nabije toekomst. We zijn erg trots dat wij sinds jaren een belangrijke referentie zijn voor padouk / padoek terrasplanken. We beschikken namelijk over een enorme stock en zijn uitermate trots dat deze ook van een erg hoge kwaliteit is.

Padouk of padoek is een stabiele houtsoort met een erg mooie nerfstructuur die bekend staat voor zijn snelle verkleuring. De felrode kleur zal al vrij snel vervagen naar een bruinrode kleur om vervolgens na langere periode over te gaan naar een zilvergrijze tint. Deze houtsoort wordt op verschilllende manieren geschreven; padoek, padouk, padouck, etc.

Padouk / padoek terrasplanken kan u bij ons bestellen in veel verschillende breedtes; 7, 9, 11.5, 14 en 19cm breedte. Alle breedtes zijn 21mm dik en zijn veelvuldig aanwezig in allerlei lengtes.

U kan uw terras ook in verschillende breedtes leggen, bijvoorbeeld een combinatie van 9, 14 en 19cm.

Sinds enkel jaren bieden wij deze planken ook aan met blindbevestiging (B-fixsysteem). Dit om de prachtige structuur van het hout volledig tot zijn recht te laten komen.

De uitstekende houteigenschappen van padoek zorgen er voor dat u deze houtsoort voor alle toepassingen kan gebruiken. Terwijl houtsoorten zoals ipé enkel voor terrasbouw goed zijn, is padoek een echte allrounder.

U kan deze gebruiken voor gevelbekleding, terrasbouw, schutting, tuinpoort, ramen en deuren, etc.

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.