Terrasplanken van tropisch hardhout gaan een leven lang mee. Hardhouthandel Paulussen heeft alle kwaliteitshoutsoorten en afwerkingen die u nodig heeft om uw terras te vernieuwen of een gloednieuw terras met planken aan te leggen.

Een houten terras is de meest gebruikelijke keuze omdat het natuurlijk, duurzaam en betaalbaar is. Terrasplanken zullen uw tuin als het ware transformeren. Zo krijg je een waardevolle extra ruimte om uw vrienden en familie te ontvangen en entertainen. Bij Houthandel Paulussen vindt u in ons assortiment terrasplanken onder andere Padoek, Afrormosia, Ipé, Cumaru, Massaranduba, Bamboe en kunststof.

Onze terrasplanken worden geleverd met het B-FIX systeem zodat er geen enkele schroef zichtbaar zal zijn en dit laat u toe om het terras van uw dromen te creëren. Daarom hebben we alles dat u nodig heeft om een schitterend en duurzaam terras te maken. Wij hebben terrasplanken voor een overdekt terras, bovengronds zwembad, voor- of achtertuin, etc. U kunt kiezen uit verscheidene houtsoorten, kijk een keer naar een overzicht van de houtsoorten in ons assortiment om uw keuze te kunnen maken.

Met onze ruime voorraad terrasplanken kan u voorzichtig bepalen hoe uw tuin ontdekt zal worden, of het nu Padoek of Massaranduba zal worden; u kunt genieten van betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak. U kunt uw terrasplanken kopen in verschillende hoeveelheden en dankzij onze houtbewerkingsmachines kunnen wij aan al uw specifieke eisen voldoen.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met terrasplanken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs. Vraag vandaag uw offerte aan.