Houten Poorten

Zorg voor een impressionante ingang tot uw domein met een houten poort vervaardigt uit tropisch hardhout en beschikbaar in tal van modellen.


Houten poorten
kunnen overal geplaatst worden. Of het nu gaat om een houten tuinpoort om u af te schermen van de drukte op straat of om een houten veldpoort om uw domein af te bakenen. Bij Houthandel Paulussen kan u terecht voor een ruime selectie houten tuinpoorten in verschillende modellen zoals Model Cannes, Model Rennes, Model Nancy, Model Nantes, Model Lyon, Model Nice, Model Belmonte en Model Trellis. Wij gaan echter de uitdaging van veldpoorten niet uit de weg en bieden u de keuze Model Duke en Model Major.

In het straatbeeld moet u niet ver zoeken voor houten poorten. Het gebruik van houten poorten voor traditionele en eigentijdse bouwprojecten wordt daarom ook steeds populairder. Het is bovendien een solide en milieuvriendelijke oplossing.

Voor het merendeel van onze houten poorten gebruiken wij de houtsoort Padouk. Deze keuze bevestigd jaar na jaar met zijn buitengewone stabiliteit en duurzaamheid. Padouk staat gekend voor zijn felrode kleur met een snelle vergrijzijng. Schrikt u echter van de felrode kleur? Maak u geen zorgen, er bestaat altijd de mogelijkheid om uw houten poort te vervaardigen uit Afrormosia of u kan kiezen voor één van de Bankirai modellen.

Bent u op zoek naar houten veldpoorten? Wij leveren Engelse poorten vervaardigt uit tropisch hardhout zodat ze onderhoudsvrij en duurzaam zijn. Engelse veldpoorten onderscheiden zich door hun kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. U vindt ze vaak terug bij landelijke huizen of weideomheiningen.

Onze houtsoorten en houten poorten zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de opties.

Mocht onze website al uw vragen in verband met houten poorten niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.