Ayous planken nodig voor uw volgende project? Wij hebben steeds een ruime voorraad Ayous in stock liggen. Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs voor Ayous planken omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandel neemt de moeite om een pakket Ayous planken op maat aan te kunnen leveren. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan planken zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij Ayous planken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Reeds decennialang staat Houthandel Paulussen gekend als the place to be voor tropische hardhoutsoorten zoals Ayous. Onze grote voorraad bestaat uit een uitgebreid gamma waaronder planken in diverse afmetingen.

Hoekprofielen of andere planken voor afwerking, kunnen wij voorzien en op maat schaven. Indien u andere afmetingen of speciale vereisten nodig heeft, laat het ons even weten. U kan bij ons het totaalpakket bestellen waar u nood aan heeft.

Ayous Planken Bestellen

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Ayous planken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Ayous planken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u Ayous planken wil bestellen, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte