Ga je een terras aanleggen met Bamboe terrasplanken? Contacteer ons om de beste prijs voor Bamboe te ontdekken.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Bamboe is een milieu vriendelijk alternatief voor hardhout en houten terrassen. Onze Bamboe terrasplanken zijn perfecht geschikt voor voor extreme weersomstandigheden. Dat maakt Bamboe de perfecte ecologische oplossing bij uitstek voor duurzame terrasplanken. Voornamelijk de stabiliteit van Bamboe springt in het oog, maar het hoge gewicht vraagt wel een stevige onderconstructie.

Bamboe is eigenlijk een grassoort en groeit bijzonder snel. Binnen vijf jaar is de plant kaprijp, in tegenstelling tot hardhoutbomen die vaak twintig jaar nodig hebben. Daarom kan je Bamboe dus beschouwen als een onuitputtelijke grondstof.

De voorradige terrasplanken hebben een goed verkopend profiel dat aan de ene zijde glad is en aan de andere zijde geribbeld. De afmetingen die wij hierin doorgaans verkopen zijn 20x140x220cm. Alle Bamboe terrasplanken zijn kops tand-en-groef waardoor je een minimum aan afval hebt en dus minder betaald per m². Daarbovenop zijn ze uitgerust voor blindbevestiging.

De Voordelen van Bamboe

  • Hogere dichtheid dan Ipé
  • Consistent patroon
  • Hoge weerstand tegen insecten en rot
  • Na 3-5 jaar kaprijp
  • Absorbeerd 4 keer meer koolstofdioxide dan hardhout

Wat is de prijs van Bamboe?

Vraag een offerte aan om de prijs voor Bamboe terrasplanken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Bamboe terrasplanken.

Ontvang Een Gratis Offerte