Creëer een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis met een houten dakgootbekleding.

Zijn uw oude dakoversteken versleten? Wil u een unieke dakgootafwerking voor uw nieuwbouwproject? Een houten dakgootbekleding geeft een duurzaam en toch natuurlijk uitzicht. U kan hiervoor kiezen uit ons ruime assortiment hardhoutsoorten. Een tip: De houtsoort Afzelia stelt zeker niet teleur.

We specialiseren ons in de betere houtsoorten waardoor u zeker mag zijn dat het mooi zal zijn doorheen de jaren.

Kiest u voor een Afrormosia, Afzelia Doussié of Padouk dakgootbekleding, dan kan Houthandel Paulussen elk project aan. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar en ook bredere balken kunnen wij schaven. Alle houtsoorten vergrijzen zonder behandeling na verloop van tijd, maar in het bijzonder Padouk en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren. Al decennialang staan wij gekend voor onze hardhouten planken met professionele afwerking.

Onze houtsoorten en houten dakgootbekleding zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd.

Mocht onze website al uw vragen in verband met houten dakgootbekleding niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.