Omdat wij op maat gemaakte pakketten Padouk kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Padouk.

Heeft u ook het gevoel dat u te veel betaald voor Padouk? Heeft u als aannemer moeite om een winstgevende marge te behalen? Bent u het beu om te veel hout te bestellen?

Het is nu eenmaal een feit dat veel Houthandelaars niet in staat zijn om Padouk op maat te zagen. Daarom verkopen ze vaste pakketten en afmetingen waar niet van afgeweken kan worden. Daardoor zit u met een te veel aan Padouk planken of balken, is er een karrevracht aan overschot en betaald u veel te veel.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Dat geeft u de mogelijkheid om Padouk planken, balken, latten of palen te herzagen in de door u gewenste afmetingen. Bovendien kan u steeds over onze enorme voorraad (ca. 50m³) beschikken.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

We hebben een uitgebreide voorraad in duimse planken Padouk met een dikte van 27mm en breedtes van 65, 80, 105, 130, 155, 180, 205 en 270mm. Er zijn ook wisselende breedtes op voorraad, alsook meerdere lengtes. Indien u een andere afmeting wenst, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat is de prijs van Padouk?

U vraagt zich vast af waarom u op onze website geen prijzen terugvind. Omdat wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor al uw Padouk projecten.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project in Padouk uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte