Wij garanderen u de beste prijs voor Azobé planken geschaafd. Ontdek alle voordelen van Houthandel Paulussen. Vraag vandaag uw offerte aan.

Door de jaren heen heeft Houthandel Paulussen zich gespecialiseerd in tropisch hardhout. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om Azobé planken geschaafd aan te leveren. Omdat wij op maat gemaakte pakketten Azobé kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor geschaafde Azobé planken.

Viel u achterover toen u een offerte van een andere houthandel ontving? Dat is namelijk omdat niet alle houthandelaars over het machinepark beschikken om Azobé planken op maat te zagen. Daarom verkopen zij vaste pakketten en afmetingen waar ze niet van afwijken. Dat wil zeggen dat u meer planken moet aankopen dan u nodig heeft.
 

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij de Azobé planken geschaafd rechtstreeks uit onze voorraad afkorten in de door u gewenste afmetingen en aantallen. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m3 Azobé.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

We hebben vandaag de dag een uitgebreide voorraad geschaafde Azobé planken in verschillende diktes en lengtes in voorraad:

  • 2 x 15 x 400 cm
  • 2 x 20 x 350 cm
  • 2 x 20 x 400 cm
  • 4 x 20 x 300 cm
  • 4 x 20 x 400 cm
  • 4 x 20 x 500 cm
  • 5 x 20 x 300cm

Indien u een andere afmeting wenst, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat kosten geschaafde Azobé Planken?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Azobé planken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor al uw Azobé benodigdheden.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Azobé planken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte