Via dit handige formulier kan u gratis en vrijblijvend een gevelbekleding offerte aanvragen. We vragen u steeds om ons zoveel mogelijk details te bezorgen. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk een offerte bezorgen of contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken. Aan de hand van de informatie die we zo verzamelen, zullen wij u een vrijblijvende offerte bezorgen.

Denk aan informatie zoals:

  • Welke houtsoort u wenst (padouk, afrormosia, iroko, etc.)
  • Welk type gevelbekleding had je gewenst?
  • Wanneer wil je de gevelbekleding geleverd hebben?
  • Welke oppervlakte dient de gevelbekleding te bedekken?
  • En andere nuttige informatie

Een hardhouten gevelbekleding, daar staat al vaak een aardig prijskaartje tegenover. Als je daar iets op kan besparen, is dat mooi meegenomen! Probeer echter wel appelen met peren te vergelijken tijdens het opvragen van uw offertes.

Waarom een offerte aanvragen bij Houthandel Paulussen?

Houthandel Paulussen levert de allerbeste kwaliteit hardhout. We leveren jaarlijks kwalitatief hout aan meer dan 2000 projecten. Onze ruime voorraad is niet enkel beschikbaar in de meest gevraagde afmetingen, maar ook de zeldzaamste afmetingen op de markt. Dit kan gaan van Afrormosia planken (die momenteel erg zeldzaam zijn) of speciale afmetingen in Padoek.

Vooraleer u beslist welke houtsoort of type gevelbekleding het beste is voor u, kan u steeds bij ons terecht voor gratis en geheel vrijblijvend advies. Op die manier kunnen wij u zo correct mogelijk adviseren over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Onze hardhoutsoorten komen uit betrouwbare bronnen en zijn steeds van topkwaliteit.

Gewapend met een enorme voorraad hardhout, zorgen wij ervoor dat al uw hardhouten projecten binnen no-time afgewerkt kunnen worden. Bovendien kan u kiezen voor levering op de werf of afhalen in ons magazijn. Zo trachten wij u steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Hardhouthandel Paulussen

Dus als u op zoek bent naar een gevelbekleding die uw huis of gebouw stijlvol aankleed, neem vandaag contact op met Houthandel Paulussen en kies voor rechtstreeks uit voorraad leverbaar hardhout.

Vraag Uw Gratis Offerte Aan