Wanneer u op zoek bent naar grote rustieke schuurdeuren in hardhout, dan is Hardhouthandel Paulussen degene die u wil contacteren.

Door gebruik te maken van een tropische hardhoutsoort zoals Padouk, zal het hout mooi verkleuren. Er komt dan een mooie nerfstructuur zichtbaar om die unieke, doch rustieke look te bekomen. Zo heeft u de oude look met tegelijkertijd alle voordelen van tropisch hardhout. Dat wil dus zeggen: een stabiele houtsoort zonder optrekkend vocht die moeilijk te beschadigen is. Wanneer ze mooi zilvergrijs verkleurd is zal u blij zijn dat u deze keuze heeft gemaakt.


Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daardoor hebben wij reeds kunnen instaan voor de vervaardiging van automatische schuifdeuren van ongeveer 500x500cm. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m2 Padouk planken (ca. 50m³).

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Wat is de prijs van Padouk?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Padouk planken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Padouk planken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Padouk planken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte