Bouwverlof: Donderdagmiddag 16/07 t.e.m. zondag 02/08.

 

Maatregelen tegen CORONA

Vanaf 10/07 is een mondmasker verplicht in onze burelen.

Wij zijn enkel op afspraak geopend. 

Al onze klanten (BE &NL) kunnen afhalen nadat ze besteld hebben via mail en wij een afhaalmoment hebben doorgegeven.
Leveringen over de hele Benelux gaan ook door.

Hou wel rekening met wachttijden.

Dank voor uw begrip en zorg goed voor elkaar.

19 October 2018

Hardhouthandel Paulussen staat al jaren bekend als dé specialist in tropisch hardhout. Met verschillende hardhoutsoorten in het gamma en kwalitatieve houtbewerkingsmachines, kent iedereen Hardhouthandel Paulussen als een betrouwbare leverancier van hardhout.

U verdient hoge kwaliteit met een snelle levering. Dat is dan ook hetgene waar we naar streven.

Verschillende Houtsoorten

Vanwege de hardheid en duurzaamheid, wordt hardhout voornamelijk gekocht voor gevelbekleding of als terrasplanken, maar ook voor grond- en waterkeringen, schuttingen, bijgebouwen, omheiningen en meer.

We hebben ons gamma door de jaren heen constant verbeterd en we kunnen u daarom een erg fijn aanbod voorstellen. U kan hier de verschillende houtsoorten terugvinden.

PadoekAfrormosia en Ipé zijn de gekendste houtsoorten en prefereren onze voorkeur. Uiteraard kan u ook een kijkje nemen in ons assortiment waar we u informeren over de verschillende gevelbekledingen, terrasplanken, tuinpoorten, veldpoorten, tuinschermen, schuttingen, omheiningen, grond- en waterkeringen in ons gamma. Allemaal vervaardigt in tropisch hardhout en op maat gemaakt.

Hier vindt u impressies van projecten en/of producten waarvoor wij hout hebben aangeleverd. Ideaal ter inspiratie of als voorbeeld van de kwaliteit. Wij verzorgden de bewerkingen en de levering van het hout, onze klanten verzorgden de montage. Als u nog op zoek bent naar een aannemer voor het plaatsen van uw project, dan kunnen wij u in contact brengen met enkele betrouwbare specialisten.

Heb je vragen?

Als je graag wat advies wil inwinnen of gewoon wat vragen hebt vooraleer u hardhout gaat kopen, aarzel dan niet om ons te contacteren of een vrijblijvendeofferte aan te vragen. Onze vertegenwoordigers staan steeds voor u klaar. 

Een offerte aanvragen?

Vraag je offerte aan

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Houthandel Paulussen voor extra uitleg!

  Niels: +32 (0)472 86 24 22