Hout kopen in de provincie Antwerpen? Dat doe je best bij Hardhouthandel Paulussen. Je vind er de beste tropische hardhoutsoorten aan correcte prijzen.

Tropisch Hardhout Kopen in de Provincie Antwerpen

In de provincie Antwerpen (en ver daarbuiten) is Hardhouthandel Paulussen ongezien. Wij voeren steeds grote voorraden tropisch hardhout (waaronder zo'n 50m² Padouk). Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs voor uw planken, balken en palen omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandelaar is in de mogendheid om hardhout op maat te zagen. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan hout zit dat u niet zal gebruiken en dat neemt een flinke hap uit uw budget. Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij ons tropisch hardhout herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Reeds decennialang staat Houthandel Paulussen gekend als the place to be voor tropische hardhoutsoorten zoals Padouk, Ipé, Afrormosia, Itauba, Cumaru, Massaranduba, Bamboe, etc. Na het goedkeuren van onze offerte, kan u het hout ter plaatse laten leveren of komen afhalen.

  • De betaalbaarste in provincie Antwerpen
  • Hardhout van de beste kwaliteit
  • Duurzaam beleid
  • FSC-gekeurd, PEFC-label en OLB-legaliteitsverklaring
  • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar

Hout Kopen

Vraag een offerte aan om de prijs voor ons hout te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw tropisch hardhout.

Ontvang Een Gratis Offerte