We leveren een uitgebreid assortiment houten omheiningen en hebben een ruime voorraad hardhouten palen en hardhouten liggers. Allemaal vervaardigd met de hoge kwaliteitseisen waar Hardhouthandel Paulussen om bekend staat.

Houten Omheining

Ontvang Een Gratis Offerte

Wij leveren in gans de Benelux

Of je nu op zoek bent naar een hardhouten paardenweideomheining of zachthouten weipalen, Hardhouthandel Paulussen heeft precies wat u nodig heeft. Wij begrijpen dat je er geen gewoonte van wil maken om een omheining te kopen, daarom streven wij naar kwaliteitsproducten tegen de best mogelijke prijzen.

Onze hardhouten omheiningen bieden een ongekende prijs-kwaliteitverhouding en worden alleen vervaardigd met de beste houtsoorten. Vergeet die goedkope producten uit massaproductie die je vindt bij bouwbedrijven, handelaars en winkels die gemaakt zijn met hout van inferieure kwaliteit. Die houten omheiningen gaan slechts een paar jaar mee vooraleer ze vervangen moeten worden.

Waarom zou je tijd en geld moeten spenderen aan het vervangen van palen en liggers, terwijl je voor een paar extra Euro's het beste kan krijgen dat er op de markt te krijgen valt? Met een houten omheining van topkwaliteit maakt u zich niet langer zorgen in de wetenschap dat uw houten omheining niet uit elkaar dreigt te vallen bij de eerste tekenen van wind en stormweer.

Vergeet niet dat wij u gaag in contact brengen met de juiste aannemer voor de volledige installatie van uw hardhouten omheining.