Ontdek de mogelijkheden in paardenomheiningen van Houthandel Paulussen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Al decennialang staat Hardhouthandel Paulussen in voor de meest kwalitatieve hardhouten omheiningen voor paarden. Het tropisch hardhout dat wij rechtstreeks uit voorraad aanleveren geeft ons de mogelijkheid om onze kwaliteitsproducten sneller beschikbaar te stellen voor de klant.

Wij bewerken onze paarden omheiningen allemaal in eigen huis. Zo kunnen wij een betrouwbare afwerking garanderen. Bovendien is tropisch hardhout het perfecte materiaal voor een paarden omheining. Met verloop van tijd verkleuren deze houtsoorten naar een mooi zilvergrijs. Zo kan u de omheining op natuurlijke wijze laten verweren zonder dat dit invloed heeft op de integriteit of de duurzaamheid van de omheining.

Paarden Omheiningen

In aanvulling van onze klassieke omheiningen, hebben we speciale paarden omheiningen. Wij leveren maatwerk en zodus ook de omheining van uw dromen. Vertel ons wat u wilt en wij leveren aan. Wij leveren al meer dan 30 jaar kwalitatieve omheiningen voor paarden. Bent u op zoek naar sterke, duurzame paarden omheiningen? Onze hardhouten omheiningen zijn ongeëvenaard in vakmanschap en oog voor detail. Ontdek ze vandaag nog!

Bij Houthandel Paulussen begrijpen wij volledig dat er vele factoren zijn die bepalen welk type omheining voor uw paarden het beste zal zijn. Neem contact met ons op om vandaag nog met één van onze experts te overleggen. Zij kunnen assistentie bieden om te bepalen wat de juiste combinatie of systeem is voor u.

Onze houten omheiningen zijn gemaakt van tropisch hardhout en stralen veel klasse uit. Wij geloven dat onze collectie van hardhouten omheiningen knap ontzagwekkend is. Natuurlijk bieden wij een aantal mainstreamproducten als andere bedrijven aan, maar we hebben een grote selectie van unieke stijlen speciaal voor u ontworpen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22