Omdat wij op maat gemaakte pakketten Afzelia kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Afzelia Palen per m2.

Afzelia PalenDenkt u dat u te veel betaald voor Afzelia palen? Had u als aannemer graag meer marge behaald? Heeft u al te vaak hout op overschot gehad?

Niet alle Houthandelaars hebben de mogelijk om Afzelia op maat te zagen. Dat is de reden waarom ze vaste pakketten en afmetingen verkopen waarvan ze niet afwijken. U zit dan met een overschot aan hout dat u niet kan gebruiken en waar u ook voor betaald heeft. Dat wil zeggen dat de prijs die u betaalt voor Afzelia palen per m2 omhoogschiet.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij de Afzelia palen die te koop staan herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen. Bij Paulussen hardhouthandel zal u enkel de beste (Afzelia Doussie) terugvinden. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m2 Afzelia palen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

We hebben een uitgebreide voorraad m2 Afzelia met afmetingen 155x155mm en de lengte is op aanvraag te bekomen. Mocht u speciale afmetingen of lengtes wensen, laat het ons dan even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat is de prijs van Afzelia?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Afzelia palen te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Afzelia palen.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Afzelia palen uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte