Omdat wij op maat gemaakte pakketten Iroko kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Iroko Balken per m2.

Iroko BalkenDenkt u dat u te veel betaald voor Iroko balken? Had u als aannemer graag meer marge behaald? Heeft u al te vaak planken op overschot gehad?

Niet alle Houthandelaars hebben de mogelijk om Iroko balken op maat te zagen. Dat is de reden waarom ze vaste pakketten en afmetingen verkopen waarvan ze niet afwijken. U zit dan met een overschot die u niet kan gebruiken en waar u ook voor betaald heeft. Dat wil zeggen dat de prijs die u betaalt voor Iroko balken per m2 omhoogschiet.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij alle balken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen. Heeft u een project in Iroko en bent u niet zeker of de houtsoort hier voor past? Vraag het ons gerust. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m2 Iroko balken.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

We hebben een uitgebreide voorraad m2 balken Iroko in de afmetingen 45x65, 65x90, 65x155 en 80x155mm. In Iroko worden er veel gevelbekledingen verkocht in planchetten, FILIP profielen, etc. Indien u een andere afmeting wenst, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat is de prijs van Iroko?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Iroko balken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Afzelia balken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Afzelia balken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte