Omdat wij op maat gemaakte pakketten Padouk kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Padouk Planken per m2.

Denkt u dat u te veel betaald voor Padouk planken? Had u als aannemer graag meer marge behaald? Heeft u al te vaak planken op overschot gehad?

Niet alle Houthandelaars hebben de mogelijk om Padouk planken op maat te zagen. Dat is de reden waarom ze vaste pakketten en afmetingen verkopen waarvan ze niet afwijken. U zit dan met een overschot aan planken die u niet kan gebruiken en waar u ook voor betaald heeft. Dat wil zeggen dat de prijs die u betaalt voor Padouk planken per m2 omhoogschiet.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij de Padouk planken die te koop staan herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m2 Padouk planken (ca. 50m³).

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

We hebben een uitgebreide voorraad m2 duimse planken Padouk met een dikte van 27mm en breedtes van 65, 80, 105, 130, 155, 180, 205 en 270mm. Er zijn ook wisselende breedtes op voorraad, alsook meerdere lengtes. Indien u een andere afmeting wenst, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat is de prijs van Padouk?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Padouk planken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Padouk planken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Padouk planken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte