Bouwverlof: Donderdagmiddag 16/07 t.e.m. zondag 02/08.

 

Maatregelen tegen CORONA

Vanaf 10/07 is een mondmasker verplicht in onze burelen.

Wij zijn enkel op afspraak geopend. 

Al onze klanten (BE &NL) kunnen afhalen nadat ze besteld hebben via mail en wij een afhaalmoment hebben doorgegeven.
Leveringen over de hele Benelux gaan ook door.

Hou wel rekening met wachttijden.

Dank voor uw begrip en zorg goed voor elkaar.

30 November 2018

Omdat wij op maat gemaakte pakketten Padoek kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste Padoek prijs m3.

Waarschijnlijk betaald u nu te veel voor uw Padoek. Heeft u al eens exact uitgeteld wa u betaald per m³? Houd u ook rekening met de planken die u niet gebruikt heeft?

Niet elke leveranciers van Padoek is in de mogelijkheid om Padoek planken, balken of palen op maat te zagen. Zodoende verkopen ze enkel vaste pakketten en afmetingen. Hierdoor zit u met hout dat u niet nodig heeft en waar u wel voor betaald heeft. Als u dan de prijs per m3 gaat uitrekenen, zal u zien dat die hoger ligt dan bij een leverancier die u uw pakket op maat laat bestellen.

Hier bij Houthandel Paulussen beschikken we over meerdere houtbewerkingsmachines. Hiermee kunnen wij onze enorme voorraad Padoek (ca. 50m³) herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Er is een ruime voorraad duimse planken beschikbaar met een dikte van 27mm en breedtes van 65, 80, 105, 130, 155, 180, 205 en 270mm. Er zijn ook wisselende breedtes op voorraad, alsook meerdere lengtes. De balken zijn er in diktes van 52mm (130 en 155mm breed), 65mm (45, 90, 130, 155, 180, 205 en 240mm breed) en 80mm (90, 155, 205 en 360mm breed).

Indien u een andere afmeting wenst, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Wat is de prijs van Padoek?

We zouden graag één algemene prijs online plaatsen, maar helaas is dat niet mogelijk. De prijs van tropisch hardhout varieert van periode tot periode en is afhankelijk van de schaarste op dat moment. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor Padoek.

Vraag daarom een gratis offerte aan om de m³-prijs voor ons Padoek te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Padoek uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Een offerte aanvragen?

Vraag je offerte aan

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Houthandel Paulussen voor extra uitleg!

  Niels: +32 (0)472 86 24 22