Padouk planken bestellen? Wij voeren steeds een grote voorraad (ca. 50m³) Padouk. Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs voor Padouk planken omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandelaar is in de mogendheid om Padouk planken op maat te zagen. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan planken zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij Padouk planken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Reeds decennialang staat Houthandel Paulussen gekend als the place to be voor tropische hardhoutsoorten zoals Padouk. Onze erg grote voorraad bestaat uit een uitgebreid gamma waaronder planken van 15mm dik en 130mmn nuttige breedte en vierzijdig tand en groef.

Hoekprofielen of andere planken voor afwerking, kunnen wij voorzien en op maat schaven. Indien u andere afmetingen of speciale vereisten nodig heeft, laat het ons even weten. U kan bij ons het totaalpakket bestellen waar u nood aan heeft.

Padouk Planken Bestellen

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Padouk planken te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Padouk planken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u Padouk planken wil bestellen, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte