Wij voeren steeds een grote voorraad (ca. 50m³) Padouk planken met tand en groef. Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs voor Padouk Planken per m2 omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandelaar is in de mogendheid om Padouk planken op maat te zagen. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan planken zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij Padouk planken met tand en groef herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Reeds decennialang staat Houthandel Paulussen gekend als the place to be voor tropische hardhoutsoorten zoals Padouk. Onze erg grote voorraad bestaat uit een uitgebreid gamma waaronder planken van 15mm dik en 130mmn nuttige breedte en vierzijdig tand en groef.

Hoekprofielen of andere planken voor afwerking, kunnen wij voorzien en op maat schaven. Indien u andere afmetingen of speciale vereisten nodig heeft, laat het ons even weten. Wij verzorgen het totaalpakket dat u nodig heeft.

Padouk Planken met Tand en Groef

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze Padouk planken met tand en groef te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Padouk planken met tand en groef.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Padouk planken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte