Ontdek vandaag de prijzen van ons tropisch hardhout en vraag meteen een offerte aan! Onze kracht zit hem in onze grote stock en deze kwaliteitsproducten zijn steeds rechtstreeks uit voorraad leverbaar.

Prijzen Tropisch Hardhout

Net zoals andere grondstoffen veranderen de prijzen van tropisch hardhout constant. Vanwege deze realiteit is het niet evident om een vaste prijslijst samen te stellen en hier online te plaatsen. Om de exacte prijzen van onze tropische hardhoutsoorten op dit moment te weten te komen kan u best contact met ons opnemen.

Schaarste heeft een invloed op de prijzen

U zou denken dat zeldzame houtsoorten duur zijn, maar die vlieger gaat niet altijd op. Soms hebben houtsoorten de neiging om 'uit de mode' te geraken. Wat 30 jaar geleden een populaire houtsoort was, is nu niet langer verkrijgbaar. Dat is voornamelijk het geval bij geïmporteerde houtsoorten, omdat een houthandel simpelweg geen tijd en geld steekt in hout dat niet verkoopt.

Meer dan populariteit en wenselijkheid, is er ook de eenvoudige kwestie van schaarste. Sommige tropische hardhouten kunnen af en toe niet beschikbaar zijn (of moeilijk te vinden) omdat ze niet elke dag geëxploiteerd worden. Daarom trachten wij steeds grote voorraden tropisch hardhout aan te leggen om desondanks elke bestelling aan te kunnen leveren, maar ook om onze prijzen te drukken.

Uitstekende Service & Vriendelijke Mensen

Waarom we met een glimlach komen werken? Omdat we houden van het helpen van mensen zoals u! Eens u ons contacteert of onze houthandel binnenwandelt, is het ons doel om te helpen vinden wat u zoekt.

Wij plaatsen de klant op de eerste plaats (niet onze prijzen) zodat u steeds een aangenaam ervaring ondergaat. Dat is waarom wij gekend staan om onze uitstekende service waarbij we u helpen in de zoektocht naar de juiste fabrikant voor uw project.

Ik wil een offerte