Bent u op zoek naar rabatdelen voor uw hardhout gevelbekleding? Wij kennen dat als Zweeds Rabat, maar in de volksmond spreekt men wel eens over overlappende planken.

Eerlijk gezegd: Hardhout wordt in dit profiel bijna nooit gebruikt.

Wij kunnen echter wel rechtstreeks uit voorraad eiken planken aanleveren. Deze planken zijn gedroogd tot +- 18% vochtigheidsgehalte en worden geschaafd, geborsteld én haaks gekort. Bovendien dekken deze planken zo'n 175mm nuttige breedte.

Lengtes variëren, u dient deze dus in verband te plaatsen.

Voor beschikbaarheid en prijzen kan u best contact met ons opnemen.

Gevelbekleding in Tropisch Hardhout

Houthandel Paulussen is de referentie op vlak van tropisch hardhout. Helaas zien wij dat er vaak gekozen wordt voor een foute hootsoort. Vrijwel alle gevelbekledingen zijn mooi als ze net geplaatst zijn, erg weinig blijven er mooi doorheen de jaren.

Wij specialiseren ons in de kwalitatievere houtsoorten. Hierdoor mag de klant zeker zijn dat, als wij het hout aanleveren, hun hele leven lang van zullen genieten. We informeren je graag zodat je de juiste houtsoort zal kiezen voor uw gevelbekleding.

Kiest u voor een Afrormosia, Afzelia Doussié of Padouk gevelbekleding? Dan kan Houthandel Paulussen elk project aan. We hebben verschillende afmetingen beschikbaar en ook bredere balken kunnen wij schaven. Alle houtsoorten vergrijzen zonder behandeling na verloop van tijd, maar in het bijzonder Padouk en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren. Al decennialang staan wij gekend voor onze hardhouten gevelbekleding met professionele afwerking.

Mocht onze website al uw vragen niet beantwoorden, dan staan wij u graag bij met eerlijk en oprecht advies. 

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22