Een jaar geleden werd de familie Paulussen en velen errond getroffen door een drama. Na een dubbele strijd, moest onze familie een kind op achtjarige leeftijd afgeven aan kanker. Een wonde die voor velen nooit volledig zal genezen.

In juni 2022 werden we gecontacteerd door Heyligers Architects omtrent de toelevering van houten gevelbekleding voor het project 'Ronald McDonald Huis Emma' in Amsterdam.

Een huis dat ouders en broertjes/zusjes van zieke kindjes de mogelijkheid geeft om dichtbij het zieke kind te verblijven.
Een helpende hand die enorme impact heeft op gezinnen waarvan de wereld op zijn kop staat.
Hoewel de werkingskost veel hoger ligt, kost dergelijk verblijf maar 15 euro per nacht en wordt de rest betaald door donateurs en sponsoren.

Enkele jaren voor dit eerste contact, stonden we op de eerste rij om dergelijk drama mee te maken.
We hadden onszelf dan ook voorgenomen om voor dit goede doel iets speciaal van te doen.

In november 2022 ging de uitbesteding van het project naar haar eindfase en werden we door Salverda Bouw gecontacteerd om het project te vervolledigen.
Helaas waren we in deze korte tussenperiode een tweede keer getroffen door dit drama en hadden we zelfs enkele weken ervoor afscheid moeten nemen.
De eerdere ambitie om iets speciaal te doen werd dan ook snel verwoord naar een belofte.
We zagen een unieke kans om een helpende hand te zijn voor de vele gezinnen die door deze hel gingen.
Op het einde van het project gaat Paulussen vanuit het hele bedrijf een bedrag doneren.

We hopen met deze donatie een helpende hand te zijn voor mensen die in zware tijden beland zijn.
Tegelijkertijd hopen we met deze simpele blog anderen te motiveren om zelf ook een goed doel te kiezen en een helpende hand te zijn voor anderen.