Smalle terrasplanken in Padoek is een nieuwe trend die we onlangs gespot hebben. Omdat wij op maat gemaakte pakketten Padouk kunnen samenstellen, garanderen wij u de beste prijs voor Padouk.

 

Niet alle Houthandelaars hebben de mogelijk om Padouk terrasplanken op maat te zagen. Dat is de reden waarom ze vaste pakketten en afmetingen verkopen waarvan ze niet afwijken. U zit dan met een overschot aan planken die u niet kan gebruiken en waar u ook voor betaald heeft. Dat wil zeggen dat de prijs die u betaalt voor Padouk planken per m2 omhoogschiet.

De normale terrasplanken van 140mm breed moeten meer en meer wijken voor een unieke afmeting. We kunnen ze schaven in een breedte van 70, 90, 115, 140 en 190mm. Deze breedtes zijn zelfs combineerbaar.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij de Padouk planken die te koop staan herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen. Daarbovenop beschikken wij steeds over een enorme voorraad m2 Padouk planken (ca. 50m³).

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Wat is de prijs van Padouk?

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze smalle terrasplanken in Padoek te ontdekken. Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw Padouk planken.

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met Padouk planken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte

 

Smalle Terrasplanken