Thermo Ayous Gevelbekleding is een ecologische keuze waar u nog jarenlang plezier van zal hebben. Vraag een gratis offerte aan.

Thermo Ayous is een thermisch verduurzaamde houtsoort. De thermische modificatie zorgt voor uitstekende eigenschappen. Hierbij mag je denken aan een hogere moeilijkheidsgraad tot beschadiging. Dat is een grote meerwaarde als je er rekening mee houdt dat veel hedendaagse houtsoorten vol knopen zitten, snel beschadigen, enz.

Deze houtsoort combineert het ecologische van de thermo houtsoorten met een grote duurzaamheid. Bovendien geeft het een schitterend effect wanneer het gebruikt wordt als gevelhout. Dat maakt Thermo Ayous een uitstekende alternatief als u op zoek bent naar een ecologische en duurzame gevelbekleding.

Bij Hardhouthandel Paulussen is deze houtsoort in diverse gezaagde maten verkrijgbaar. We beschikken zelf over een uitstekende schaafmachine, dus wij kunnen steeds het gewenste profiel schaven.

Heeft u een project en bent u niet zeker of deze houtsoort hiervoor geschikt is? Vraag het ons gerust.

Ontvang Een Gratis Offerte

Het Oog Wil Ook Wat

Wanneer je een huis gaat bouwen of renoveren, hoop je dat dit slechts een eenmalige kost is en kies je voor materialen met een lange levensduur. Mentaal is het een horde die veel mensen tegenhoud om over te stappen van een gevelsteen naar een houten gevelbekleding. Het oog wil echter ook wat hebben... Het uiterlijk van een Thermo Ayous gevelbekleding is véél mooier dan die van een saaie baksteen.

Themo Ayous is Zeer Duurzaam

Dit Ayous hout heeft een warmtebehandeling ondergaan en dat zorgt voor een langere levensduur van het hout, alsook vormvastheid en een lichter gewicht. Aangezien een houten gevelbekleding tegen een stootje moet kunnen, is dat mooi meegenomen. Het moet dan ook jarenlang de weerselementen trotseren. Een zachte houtsoort zal hieraan bezwijken.

Bij deze thermowood behandeling, oftewel 'verduurzamen', maakt men geen gebruik van chemicaliën. Dat maakt deze houtsoort milieuvriendelijk en 100% ecologisch. Er kruipen iets meer montage-uren in het gebruik van Thermo Ayous aangezien je de planken moet voorboren.

Als je alle voordelen vergelijkt met andere houtsoorten, kan je een bewuste keuze maken voor Thermo Ayous. Wij gaan er prat op dat uw gevelbekleding er jarenlang prachtig uit zal zien. Het zal niet rotten, het zal niet zwart worden, het zal niet barsten. Al deze eigenschappen maken dit een ecologisch alternatief voor andere kwaliteitshoutsoorten. 

 

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22