Maandag 01 november en donderdag 11 november gesloten vanwege feestdag.

Graag een afspraak maken om een project samen te bekijken.
Dank voor het begrip.

18 January 2018

Wil u van het terras rondom uw zwembad een echte luxe omgeving maken? Kies dan voor vlonderplanken uit tropisch hardhout. Hardhouthandel Paulussen kan vlonderplanken van topkwaliteit aanleveren.

Wanneer u kiest voor houtsoorten die gebruikt wordt in buitentoepassingen. Zowel voor gevelbekledingen, terrasplanken, tuinschermen, en poorten zijn Padouk, Afrormosia en Afzelia de enige, uitstekend geschikte houtsoorten. Neem een kijkje tussen onze Projecten en ontdek enkele uitstekende voorbeelden van vlonderterrassen aan zwembaden.

Onze planken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen (zowel in lengte als breedte) en worden doorgaans gelegd met een speciaal systeem zodat er geen schroeven zichtbaar zijn. Padouk geniet misschien wel onze grootste voorkeur, omdat het zich onderscheid op vlak van stabiliteit. Bovendien heeft het een zeer mooie zilvergrijze verkleuring. 

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met tropisch hardhout uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs. Vraag vandaag uw offerte aan.

Een offerte aanvragen?

Vraag je offerte aan

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Houthandel Paulussen voor extra uitleg!

  Niels: +32 (0)472 86 24 22