Vlonderplanken zorgen ervoor dat u kan genieten van de natuur in het comfort van uw eigen tuin. Houthandel Paulussen heeft alle kwaliteitshoutsoorten en afwerkingen die u nodig heeft om uw terras te vernieuwen of een gloednieuw terras met vlonders aan te leggen.

Vlonderplaken maken de keuze voor een houten terras de meest gebruikelijke keuze. Het is natuurlijk, duurzaam en relatief goedkoop. Het kan ook behandeld worden om de levensduur van uw terras te verlengen. Het gebruik van vlonderplanken kan uw tuin werkelijk transformeren. Het geeft u een waardevolle extra ruimte om uw vrienden en familie te ontvangen en entertainen.

Bovendien helpen vlonderplanken u in het creëren van de perfecte ruimte buitenshuis in uw tuin. Ze zijn milieuvriendelijk en verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten met hun eigen kleurpatronen en texturen. Bij Houthandel Paulussen vindt u in ons assortiment vlonderplanken onder andere Padoek, Afrormosia, Ipé, Cumaru, Massaranduba, Bamboe en kunststof.

Je moet geen terras ontwerper zijn om te weten dat Ipé gekend staat als de Mercedes onder de houtsoorten die gebruikt worden voor vlonderplanken. Het biedt een verbazingwekkende duurzaamheid, het is hard en sterk en ongekend mooi. Door het B-FIX systeem zal er zal er geen enkele schroef zichtbaar zijn en dit laat u toe om het terras van uw dromen te creëren.

Vlonderplanken voor diverse toepassingen

Bij Houthandel Paulussen hebben we alles dat u nodig heeft om een schitterend en duurzaam terras te maken. Wij hebben vlonderplanken voor een overdekt terras, bovengronds zwembad, voor- of achtertuin, etc. U kunt kiezen uit verscheidene houtsoorten, kijk een keer naar een overzicht van de houtsoorten in ons assortiment om uw keuze te kunnen maken.

Hier bij Houthandel Paulussen voorzien wij u van inspirerende ideeën om uw tuin een facelift te geven. Onze projecten kunnen u helpen om uw eigen, kleine oase van rust te ontwerpen en waarde aan uw huis toe te voegen met net dat beetje aandacht voor detail in uw eigen tuin. Met onze ruime voorraad vlonderplanken kan u voorzichtig bepalen hoe uw tuin ontdekt zal worden, of het nu Padoek of Massaranduba zal worden; u kunt genieten van betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak. U kunt uw vlonderplanken kopen in verschillende hoeveelheden en dankzij onze houtbewerkingsmachines kunnen wij aan al uw specifieke eisen voldoen.

Vlonderplanken van diverse houtsoorten

Onze houtsoorten en vlonderplanken zijn afkomstig uit goed beheerde en duurzame bossen. Bij Houthandel Paulussen koopt u bij een gecertificeerde bron en wordt alles rechtstreeks uit onze omvangrijke voorraad geleverd. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de opties:

Mocht onze website al uw vragen in verband met vlonderplanken niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.

Info of interesse?

Vraag je offerte aan

of contacteer ons.

Onderhoud van vlonderplanken