Houten tuinschermen zijn helemaal hip. Als je van plan bent om voor deze tuinafscheiding te kiezen, dan wil je graag de juiste informatie inwinnen. Wij tonen je populaire profielen, samen met specificaties en mogelijke houtsoorten.

Tuinschermen in Hardhout

Of je nu gaat voor een moderne look of eerder een klassieke smaak hebt, een houten tuinscherm zorgt voor een prachtige en tijdloze look. Om zeker te zijn dat je het juiste product uitkiest, tonen we je hier onze meest voorkomende soorten, profielen en afwerkingen.

Ontvang Een Gratis Offerte Voor Uw Tuinscherm


Zo bespreken we onder andere:

  • Onze populairste soorten en patronen met specificaties
  • Beschikbare dimensies en lengtes
  • Mogelijkheden voor extra maatwerk
  • Aan te raden houtsoorten

Rabatdelen

Houten Tuinschermen Rabatdelen

Rabatdelen zijn planken die door middel van tand en groef perfect in elkaar passen. Wanneer je kiest voor een schutting met rabatdelen, kies je voor duurzaamheid die hand in hand gaat met schoonheid.

Om het tuinscherm compleet te maken worden deze planken vastgezet in een paal. Voor deze palen met gefreesde gleuven kan u ook bij ons terecht.

Rabatdelen zijn verkrijgbaar in volgende houtsoorten:Padoek (ofwel padouk)

  • Padoek
  • Itauba
  • Bankirai

Modern

Moderne Houten Tuinschermen

Dé trend van de laatste jaren. Deze strakke, moderne tuinschuttingen zijn het neusje van de zalm en geven een hedendaagse look aan je tuin.

Het is in feite een gevelbekleding die tegen palen vastgemaakt wordt. Hierdoor blijvende palen onzichtbaar. De palen worden maximaal elke 75cm in de grond geplaatst.

Daarna is het een kwestie van smaak. Tegen deze palen kan elk profiel gevelbekleding bevestigd worden. Neem eens een kijkje in ons assortiment gevelbekleding om te ontdekken wat jouw voorkeur heeft.

Omdat Azobé de sterkste houtsoort is in grondcontact, is dat de beste houtsoort die u voor een modern, houten tuinscherm kan nemen.

Hardhouten Tuinschermen

Hardhouten Tuinschermen

Natuurlijk hebben wij ook hardhouten tuinschermen in ons gamma zitten. Wij opteren voor onze tuinschermen de houtsoort Bankirai en kenmerken deze door relatief brede planken met V-groef profiel.

Het merk Elephant garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van de tuinschermen.

De tuinschermen zijn 180x180cm van afmeting, in een rechte of gebogen uitvoering.

Deze tuinschermen worden vastgezet tegen een paal door tuinschermsteunen ofwel worden ze vastgezet in een gleuf van een ingefreesde paal.

 

 

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Houthandel Paulussen | Houten Tuinschermen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het vinden van de beste houten terrassen, gevelbekleding, tuinpoorten, omheinigen, etc. voor al uw binnen- en buitenshuis  projecten. Of u nu op zoek bent naar tropische hardhoutsoorten zoals Padouk, Afrormosia, Ipé of Cumaru. Wij kunnen u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service.

Ontvang Een Gratis Offerte Voor Uw Tuinscherm