Wanneer u duurzame tuinschermen van hout wil plaatsen, dan levert Hardhouthandel Paulussen graag tropisch hardhout aan voor al uw strakke, moderne tuinschermen of tuinschermen met rabatdelen.

Gepersonaliseerd schrijnwerkerij voor tuinschermen vereist kwaliteitshout van een betrouwbare Houthandel.

Bovendien bieden niet alle houthandelaars op maat gemaakte pakketen aan. Ze bieden enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan planken zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij tropisch hardhouten planken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Strakke, Moderne Tuinschermen

De grootste trend van de laatste jaren zijn strakke, moderne tuinschermen in tropisch hardhout. Om deze stijl te bekomen, maakt u een hardhouten gevelbekleding vast tegen palen. Hierbij blijven de palen onzichtbaar en kan u genieten van de prachtige uitstraling die een houtsoort zoals Padoek met zich meebrengt.

U plaatst hierbij (maximaal) elke 75cm een paal in de grond. Hiertegen kan elk profiel gevelbekleding bevestigd worden. Neem een kijkje bij de verschillende soorten gevelbekleding om te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn en kies gewoonweg wat u het mooiste vind.

Wees niet bang om te kiezen voor een andere, geschikte houtsoort. Azobé is bijvoorbeeld de sterkste houtsoort bij grondcontact.

Tuinschermen met Rabatdelen

Wanneer we spreken van een houten tuinscherm met rabatdelen, dan spreken we over planken die door middel van tand en groef perfect in elkaar passen. Deze rabatdelen worden op hun plaats gehouden door gebruik te maken van hardhouten palen.

Zowel de palen met gefreesde gleuven als de rabatdelen vindt u bij ons. Om duurzaamheid en schoonheid te garanderen kiest u bij dit soort tuinschermen het beste voor de houtsoorten Padouk, Itauba of Bankirai.

Op aanvraag kunnen wij de afmetingen gebruiken die u wenst of u kan gebruik maken van onze standaardafmetingen.

Hardhouthandel Paulussen

Topkwaliteit is de vereiste van al onze klanten en dat wordt duidelijk geapprecieerd. U kiest het liefste voor een eindproduct dat niet alleen onderhoudsvrij is, maar dat ook heel erg mooi en naar uw zin is. Als u van plan bent om tuinschermen van hout te plaatsen, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs. Neem vandaag contact op voor een gratis offerte.