Voor unieke gevelbekleding is Paulussen Houthandel die ideale partner. Met onze patenten en zelf ontwikkelde houtprofielen zal je ze nergens anders terugvinden.

Voor unieke gevelbekleding is Paulussen Houthandel die ideale partner. Met onze patenten en zelf ontwikkelde houtprofielen zal je ze nergens anders terugvinden.

Houten gevelbekleding is een populaire façade die warmte kan toevoegen aan een gebouw en is een duurzame optie over bakstenen of alternatieve afwerkingen. We specialiseren ons in de betere houtsoorten waardoor de klant zeker mag zijn dat als wij het aanleveren, het mooi zal zijn doorheen de jaren.

Woodsman

Er wordt veel gezegd dat herbruik materialen niet meer ‘werken’. Niets is echter minder waar. Herbruik terrasplanken en gevelbekleding werken immers zoals nieuwe planken. Zo creëren we unieke gevelbekleding. Wij maken ons profiel ‘Woodsman’ in de stabielste houtsoorten, dit om blinde bevestiging mogelijk te maken.

De enorme uitval naar kwaliteit en (vooral) verwerking maakt herbruik materialen erg duur. Het profiel ‘Woodsman’ werkt met standaardmaten en kent bijgevolg een minimum aan afval.

Forestlines

De Forestlines Gevelbekleding is een volledig personaliseerbaar profiel. Volledig uniek en aangepast aan uw wensen. Beschikbaar in twee clipbreedtes en ontelbare mogelijkheden in hout. De gevelbekleding wordt onzichtbaar geschroefd en is eenvoudig en snel te monteren.

Het Forestlines profiel is zodanig vernieuwend dat bepaalde aspecten tot op heden niet mogelijk geacht werden. Deze unieke gevelbekleding is enkel verkrijgbaar bij Paulussen Houthandel.

Het grote prijsvoordeel van Forestlines? Er is een absoluut minimum aan zaagverlies doordat het hout en aluminium niet moet samenkomen op een achterlat. Dit alles is mogelijk gemaakt door de innovatieve schroef voorzien van houtfrees en torxkop.

Ga voor Paulussen Houthandel

Creëer een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis met een houten gevelbekleding, verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen. Mocht onze website al uw vragen in verband met houten gevelbekleding niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.