Tropische Hardhoutsoorten

Als u bekend bent met tropische hardhoutsoorten dan heeft u vast wel eens de woorden Padouk, Afrormosia en Ipé voorbij zien komen. Er is geen twijfel mogelijk dat tropische hardhoutsoorten een toenemende populariteit kennen als terrasplanken, houten gevelbekleding en andere hedendaagse toepassingen.


Wij hebben het ideale palet van tropische hardhoutsoorten waar u als houtbewerker uw voorkeur aan kan geven. Padoek / Padouk, Azobé, Afrormosia, Ipé, Afzelia en andere tropische houtsoorten zijn steeds rechtstreeks uit voorraad leverbaar: of het nu gaat om Afrormosia planken (die momenteel erg zeldzaam zijn) of het moeilijk te vinden Padoek, op momenten als deze komt de kracht van onze grote stock tot zijn recht.

Neem zeker ook een kijkje in ons ruime assortiment waar u onder meer terecht kan voor houten omheiningen, parket, tuinschermen, vlechtmatten en allerhande maatwerk.

Een ruimte creëren om tot rust te komen en gasten te entertainen mag niet aan het toeval overgelaten worden. Als speciaalzaak in tropisch hardhout, kan Houthandel Paulussen u bijstaan met de beste terrasplanken, houten poorten of houten gevelbekleding voor uw projecten binnen- of buitenshuis. Of u nu op zoek bent naar tropische houtsoorten zoals Padouk, Ipé of Cumaru - wij kunnen u voorzien van kwaliteitsmaterialen, uitstekende service en vriendelijke mensen.

Indien u twijfelt of vragen heeft, mag u zeker niet aarzelen om contact op te nemen. Wij staan u bij met het nodige advies zodat u de juiste tropische hardhoutsoort kan uitkiezen.