Padoek Rechtstreeks Uit Voorraad Leverbaar

We leveren niet alleen de beste kwaliteit van tropische hardhout (zoals Padoek, Aformosia, Ipé en Cumaru), we hebben de meeste ook in voorraad. Met zoveel vierkante meters tropisch hardhout ter beschikking op elk gewenst moment, kunnen wij deze tropische hardhouten aanleveren wanneer u ze nodig heeft.

Hoeveel m2 Padoek?

We zijn altijd voorzien van 50 kubieke meter geschaafde Padoek planken in vrijwel alle breedtes en lengtes. Door de jaren heen hebben we persoonlijke relaties opgebouwd met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we enkel kopen van exploitanten die zich houden aan verantwoordelijke en legale houthakkerij. Daarbovenop inspecteren we elke container Padoek bij aankomst om u steeds van de beste kwaliteit te voorzien.

Specialist In Padoek

Een ruimte creëren om tot rust te komen en te entertainen mag u niet aan toeval overlaten. Als houthandel met specialisatie in Padoek, kan Houthandel Paulussen u helpen bij het vinden van het beste Padoek voor terrassen, poorten, tuinschermen en gevels. Wanneer u op zoek bent naar Padoek voor uw binnen- of buitenprojecten kunnen wij u voorzien van alle kwaliteitsmaterialen en uitstekende service.

Padoek / Padouk

De Voordelen Van Padoek

  1. Uitzonderlijke kleur
  2. Sterk met een goed nerfpatroon
  3. Makkelijk in gebruik

Voornaamste gebruik van padoek

  • Interieur, met name meubels, werkoppervlakken en vloeren
  • Decoratief, met name fineer voor panelen en kabinetten of houtdraaien

In ons assortiment