Schaafwerken

Schaafwerken

Paulussen Houthandel is al vele jaren leverancier van veel poortenmakers, tuinhuizenbouwers, etc. We houden een enorme voorraad ruw hout aan en schaven deze op aanvraag naar het profiel zoals u, de klant, wenst.


Continuïteit

Indien u als wederkerende klant een bepaalde regelmaat in uw houtbehoefte heeft, zorgen wij als leverancier in de mate van het mogelijke voor een ruwe voorraad. Continuïteit is voor ons, maar ook voor de professionele klant belangrijk.

Schaafmogelijkheden

Paulussen Houthandel groeit jaarlijks sterk in schaafmogelijkheden. Vanaf het voorjaar hebben we vier schaafbanken van erg hoge kwaliteit. Zo proberen we, ondanks de groeiende vraag, steeds op korte termijn het materiaal aan te kunnen bieden.

Grote voorraad

Paulussen Houthandel kiest al jaren vol de kaart van een grote voorraad. Dit betekent niet alleen dat we een grote voorraad houden van de meest gangbare afmetingen, maar ook dat we een voorraad in uitzonderlijke maten aannemen. In de houtsoort padoek hebben we zo bijvoorbeeld regelmatig maten van 27x270mm op voorraad.

Kwaliteit / Prijs

In 2021 / 2022 is het erg moeilijk om een voorraad aan te houden in de betere houtsoorten. De aanvoer is zo verstoord geraakt dat mindere kwaliteiten en duurdere prijzen helaas gangbaar zijn geworden. Paulussen Houthandel BV koopt in aan de bron en werkt erg hard om de kwaliteit hoog en de prijs laag te houden.