Maatregelen tegen Covid-19 - Update 24/03/2020

Onze showroom is voor onbepaalde periode gesloten.
We blijven uitstekend bereikbaar via email, telefonisch, facebook, whatsapp, etc.

Leveringen gaan nog onverminderd door in België en Nederland.
Dit met grote voorzorgsmaatregelen: De chauffeur heeft geen contact met de klant en zet het op een aangeduide plaats af.
Afhalingen mag enkel nog door professionelen (voor de poort).
We blijven uitstekend bereikbaar.


Heb je een project voor de komende maand(en)? 
Dan is het tijd om te handelen...

Dank voor uw begrip en zorg goed voor elkaar.

18 January 2020

Gevelbekleding beschermt je huis terwijl het een groot deel van de uitstraling ervan bepaalt. Daarom is het geen wonder dat je als eigenaar op zoek gaat naar de beste onderhoudsvrije gevelbekleding.

Slechts weinig materialen hebben de natuurlijke charme en schoonheid als tropisch hardhout. Het is gegeerd voor haar warmte en uitstraling, houten gevelbekleding is de keuze voor een hoogwaardig renovatieproject.

Onderhoudsvrije Houtsoorten voor Gevelbekleding

 

Een tropisch hardhouten gevelbekleding bestaat in allerlei houtsoorten en tal van afwerkingen. Er zijn veel mogelijkheden voor gevelbeklding. Veel daarvan worden geadverteerd als laag onderhoud. Maar niets is zo onderhoudsvriendelijk als Afrormosia of Padouk. Zij zorgen er bovendien voor dat je geniet van een onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding terwijl het er zeer attractief uitziet.

Een tropisch hardhouten gevelbekleding is bijna zo goed als vrij van onderhoud. Dankzij de hoge densiteit van het hout is het tegen alle weersomstandigheden bestand. Bovendien staat tropisch hardhout bekend voor haar verlengde levensduur.

Tropisch hardhout heeft een natuurlijke vergrijzing die de staat van het hout niet zal beïnvloeden. Zo krijg je een unieke look met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid die u nastreeft. Af en toe een keer ontmossen zorgt ervoor dat je houten gevelbkleding in topconditie blijft. In de meeste gevallen kies je slechts één keer in je leven voor een hardhouten gevelbekleding, want ze gaat zo lang mee dat je ze haast niet moet vervangen.

Hardhouthandel Paulussen

Mocht onze website al uw vragen in verband met onderhoudsvrije houten gevelbekleding niet mogen beantwoorden, dan staan wij u graag bij met oprecht advies. Het staat steeds vrij om contact met ons op te nemen of een offerte op te vragen.

Een offerte aanvragen?

Vraag je offerte aan

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Houthandel Paulussen voor extra uitleg!

  Niels: +32 (0)472 86 24 22