Bent u van plan om uw terras te verbouwen en wil u een karaktervolle houtsoort? Dan is Padoek de perfecte keuze voor u. Dit tropisch hardhout geeft een uniek cachet aan uw terras.

  • Stabiele Houtsoort
  • Mooie Nerfstructuur
  • Snelle verkleuring
  • Beschikbaar in drie verschillende breedtes

Vraag Uw Gratis Offerte Aan

Het Houten Terras Waar u Naar Op Zoek Was

Een Padoek (Padouk) terras is dé hype van de laatste jaren (en waarschijnlijk ook van de toekomst). Houthandel Paulussen is al jarenlang een belangrijke referentie voor Padoek terrasplanken. Wij slagen een enorme voorraad van de hoogste kwaliteit op in ons magazijn, zo kunnen wij de planken voor uw nieuwe terras direct aanleveren.

De prachtige nerfstructuur van Padoek geeft uw terras een smaakvolle look. Dankzij het gebruik van deze tropische hardhoutsoort is uw terras verzekerd van een unieke kleur die mettertijd mooi vergrijst. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om deze terrasplanken in drie verschillende breedtes aan te leveren.

Tover uw frequent gebruikte ruimte in de tuin om tot een elegante entertainmentruimte. De terrasplanken kunnen geleverd worden met een breedte van 12, 14 en 19cm dit met een dikte van 22mm en is voorradig in verscheidene lengtes zodat deze perfect passen binnen uw bouwplannen. Door gebruik te maken van deze diktes wordt de stabiliteit en duurzaamheid van Padoek ongeëvenaard.

U heeft baat bij een Padoek terras omdat het uw tuin een bepaalde klasse doet uitstralen. Sedert enkele jaren bieden wij u ook de mogelijkheid aan om deze terrasplanken geleverd te krijgen met blindbevestiging (B-fixsysteem). Op die manier komt de fraaie structuur van het hout volledig tot zijn recht. Op onze website vindt u meerdere Padoek producten zoals tuinpoorten, gevelbekleding, etc..

Dus als u op zoek bent naar een duurzaam terras dat uw tuin of uw domein stijlvol aankleed, neem vandaag contact op met Houthandel Paulussen en kies voor rechtstreeks uit voorraad leverbare Padoek terrasplanken.

Vraag Uw Gratis Offerte Aan