Bent u van plan om een hardhouten terras aan te leggen? Hardhouthandel Paulussen is gespecialiseerd in tropisch hardhout voor houten terrassen. Ons familiebedrijf heeft zo reeds mogen instaan voor het aanleveren van houtsoorten doorheen de Benelux. Vraag online een offerte aan.

Houthandel Paulussen levert de mooiste tropische hardhoutsoorten voor houten terrassen. Nee, zelf plaatsen we geen terrassen, maar we brengen je wel graag in contact met de juiste aannemer. U kan wel rechtstreeks bij ons de benodigde planken aankopen en wij beloven dat u hierdoor enorm zal besparen op de totaalprijs van uw project.

Omdat wij snelle leveringen willen garanderen, hebben wij steeds een grote voorraad tropisch hardhout in opslag liggen. Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs, omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandelaar is in de mogendheid om tropisch hardhout op maat te zagen. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan planken zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij hardhouten terrasplanken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Wat Is De Prijs Van Een Terras In Tropisch Hardhout?

hardhouten terras

Een terras in tropisch hardhout aanleggen brengt een aantal kosten met zich mee. Als u zelf instaat voor de aanleg, dan bespaart u alvast op de aannemer. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteitsproducten nodig om dezelfde afwerking te verwezenlijken.

Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. 

Onze medewerkers zijn vakmensen met de benodigde kennis om ervoor te zorgen dat u het juiste aantal planken en materiaal in huis heeft. Daarom voorzien wij u graag van een gratis offerte voor een op maat gemaakt pakket voor uw hardhouten terras.

De Voor- en Nadelen van een Hardhouten Terras

Hout is het originele en traditionele bouwmateriaal voor een terras. Volgens vele studies is het nog steeds de populairste keuze voor residentiële woningen. Aangezien dat dus niet snel zal veranderen geven we je graag de voor- en nadelen van een houten terras mee. Zo kan je het vergelijken met andere materialen die op de markt zijn.

Voordelen

 1. Het is authentiek en heeft een natuurlijke warmte
 2. Het ruikt goed
 3. Het ziet er natuurlijk uit (omdat het dat ook is)
 4. Tropische hardhoutsoorten zijn veel duurzamer dankzij hun natuurlijke hardheid
 5. De beste hardhouten zoals Padoek en Afrormosia hebben een mooie, natuurlijke vergrijzing

Nadelen

 1. Enkele houtsoorten kunnen duur zijn
 2. Als je goedkoper hout niet onderhoud gaat het barsten en/of scheuren
 3. De prijs is naar gelang de beschikbaarheid

Hardhouten Terrasplanken

Bij Houthandel Paulussen hebben we alles dat u nodig heeft om een schitterend hardhouten terras te maken. Wij hebben terrasplanken voor een overdekt terras, bovengronds zwembad, voor- of achtertuin, etc. Daarbij kan u kiezen uit verscheidene houtsoorten.

Populaire afwerkingen gebeuren in Padoek, Afrormosia of Ipé. De laatste jaren valt een terras in bamboe ook enorm in de smaak.

Neem een kijkje naar ons overzicht van de houtsoorten in ons assortiment om uw keuze te kunnen maken. Bepaalde houtsoorten genieten meer onze voorkeur dan andere, daarom voorzien wij u graag van een offerte voor:

 • Padoek terras prijs m2
 • Bamboe terras prijs m2
 • Ipé hout terras prijs m2
 • Afrormosia terras prijs m2
 • Massaranduba terras prijs m2
 • En nog veel meer...

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met tropisch hardhout uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs. Vraag vandaag uw offerte aan.