Cumaru Hardhout is dankzij zijn prijs een uitstekend alternatief voor duurdere soorten hardhout.

Cumaru

Vaak over het hoofd gezien door zij die op zoek zijn naar het populairdere tropisch hardhout, zoals ipé en padouk, maar Cumaru is een uitstekend alternatief voor de duurdere hardhoutsoorten. Cumaru wordt voornamelijk gekapt in Brazilië en heeft bijna hetzelfde uiterlijk en hardheid als ipé (het populairste tropisch hardhout). Met andere woorden: Cumaru kan wel eens het best bewaarde geheim kwestie terrasplanken zijn.

Hardheid en Sterkte

Cumaru leunt dicht bij ipé aan wanneer het aankomt op sterkte en densiteit. Als we de Janka Hardness Test bekijken, zien we dat Cumaru vier keer harder is dan cederhout en zich vlot nestelt bij de 15 hardste houtsoorten. In vergelijking met zijn verre neef ipé, heeft Cumaru een bescheiden prijs die past in bijna elk budget. De gelijkenis in uiterlijk en hardheid met het populaire ipé zorgt ervoor dat Cumaru de logische keuze is voor de slimme, prijsbewuste consument.

Installatietips

Je koopt Cumaru niet enkel voor het uiterlijk, je koopt het ook voor zijn lange levensduur. Maar het installeren van een terras of ander project buitenshuis met een dergelijk hard product kan lastig zijn. We raden aan om gaten voor te boren en gebruik te maken van een hardmetalen mes. Wilt u de houtnerf als nieuw bewaren? Breng dan jaarlijks een UV-remmende olie aan. Wat uw project dan ook mag zijn, bij twijfel mag u ons altijd contacteren - wij staan u graag bij met onze expertise!

Herstellingen en Onderhoud

Cumaru is bestand tegen bijna alles dat de natuur maar kan bedenken. Het is niet enkel resistent aan schimmels, insecten en rot, maar Cumaru is één van de weinige hardhouten die beschouwd worden als vuurbestendig dankzij de densiteit. Dat maakt Cumaru tot één van de sterkste en veiligste terrasplanken op de markt. Dus stapel uw extra tuinmeubelen maar op, maak de barbecue maar aan, u kan ervan overtuigd zijn dat u een product heeft gekozen dat nog generaties zal meegaan.

Duurzaamheid

Cumaru, ook gekend als Braziliaans Teak, wordt geleverd door beheerde bossen in Brazilië en Zuid-Amerika. Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteitsproducten in huis hebben die gekapt worden in duurzame bossen via betrouwbare bronnen. Als erkende tropische hardhouthandel, kunnen wij met vertrouwen achter ons product staan.

Cumaru Kopen

Wij bieden niet enkel de meest kwalitatieve tropische hardhoutsoorten aan (zoals ipé, padouk en afrormosia), we hebben ook de meeste in voorraad. Met zo'n enorme voorraad op elk gegeven moment, kunnen wij het tropisch hardhout meteen aanleveren wanneer u het nodig heeft. Als u op zoek was naar een kostenbesparend alternatief voor ipé of ander tropisch hardhout, dan is Cumaru het product waar u naar op zoek bent. Om de exacte prijs voor Cumaru te ontdekken, vraagt u het beste een offerte aan.

Vraag De Prijs Van Cumaru Op