Houthandel Paulussen heeft alle kwaliteitshoutsoorten die u nodig heeft om een terras te vernieuwen of een gloednieuw terras met houten terrasplanken aan te leggen.

Iedereen ziet graag een houten terras, daarom is het ook de meest gebruikelijke keuze. Het is een natuurlijk product dat duurzaam en relatief goedkoop is. Wanneer je het behandelt kan de levensduur verlengd worden. Houten terrasplanken helpen u in het creëren van de perfecte ruimte buitenshuis in je tuin. Zo creëer je een prachtige extra ruimte om vrienden en familie te ontvangen en entertainen.

Deze milieuvriendelijke oplossing is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten die elk hun eigen kleurpatroon en textuur hebben. Zo kan je je terras een unieke en eigen look toekennen. Bij Houthandel Paulussen vindt u in ons assortiment houten terrasplanken houtsoorten zoals Padouk, Afrormosia, Ipé, Cumaru, Massaranduba en Bamboe terug.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

014/65.75.22

Houthandel Paulussen kan instaan als de totaalleverancier van alles dat je nodig hebt om een wondermooi en duurzaam terras aan te leggen. Je kan bij ons terecht voor houten terrasplanken voor een overdekt terras, bovengronds zwembad, voor- of achtertuin, etc. Kies daarbij uit verschillende houtsoorten en kijk zeker een keer naar ons overzicht van de houtsoorten die je in ons assortiment zal terugvinden. Hulp nodig? Wij staan je graag bij in het maken van je keuze.

Inspiratieloos? Of wil je gewoon enkele voorbeeldjes zien? Een kijkje nemen in onze projecten is de eerste stap om je eigen oase van rust te ontwerpen. Onze ruime voorraad houten terrasplanken staan meteen voor u klaar. Welke houtsoort het ook zal worden: je zal genieten van betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak. Wij beschikken tevens over verschillende houtbewerkingsmachines waardoor je houten terrasplanken in verschillende hoeveelheden kan aankopen die aan al je specifieke vereisten voldoen.

  • Padoek
  • Afrormosia
  • Ipé
  • Cumaru
  • Massaranduba
  • Bamboe

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met houten terrasplanken uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs.

Ontvang Een Gratis Offerte