Of je nu de façade van je huis wil opknappen of een aannemer bent die kwaliteitsproducten aan zijn klanten wil aanbieden. Houthandel Paulussen is verdeler van verschillende houtsoorten geschikt voor gevelbekleding.

Hier bij Houthandel Paulussen zijn wij er steevast van overtuigd dat een houten gevelbekleding de mooiste look is voor een gebouw. Hedendaags of traditioneel. Tropische hardhoutsoorten voor gevelbekleding worden steeds populairder onder architecten en ontwerpers zowel voor commerciële projecten als voor residentiële projecten.

Een houten gevelbekleding levert een attractief, langdurig en duurzaam resultaat. Wat de vereisten van het project ook mogen zijn - of het nu een modern appartementsblok, traditionele residentie of een grootschalig commercieel gebouw mag zijn: Houthandel Paulussen levert verschillende soorten voor gevelbekleding aan.

Soorten die wij aanleveren:

Padoek en Afrormosia zullen het mooiste verkleuren.

Ons assortiment is steeds gecertificeerd en zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen. Denk ook aan ons loonwerk op maat zoals hoekprofielen of andere planken voor de afwerking kunnen wij voorzien en op maat schaven.

Slechts weinig materialen hebben de natuurlijke charme en schoonheid als tropisch hardhout. Daarnaast is een tropisch hardhouten gevelbekleding bijna zo goed als vrij van onderhoud. Dankzij de hoge densiteit van het hout is het tegen alle weersomstandigheden bestand. Bovendien staat tropisch hardhout bekend voor haar verlengde levensduur.

Hedendaagse Gevelbekleding

We kunnen een brede selectie van hoogwaardige, eigentijdse soorten hardhouten gevelbekledingen aanleveren. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de soorten:

Houthandel Paulussen

Vraag een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor tropisch hardhout te ontdekken. Wij stellen op maat gemaakte pakketten samen, dus onze prijzen zijn afhankelijk voor de eisen van desbetreffend pakket. Wij garanderen echter wel dat u bij ons de beste prijs betaald voor uw tropisch hardhouten gevelbekleding.